Ивана Добрикова

10 проведени сесии

Автобиография

Здравейте, казвам се Ивана Добрикова и съм квалифициран психолог. Специализирала съм в сферите на екзистенциалната и клиничната психология. Интересувам се също така от културна психология, като по време на обучението си проведох множество проучвания, свързани с психологията на мигранта.
Моят подход на консултиране е съобразен с отделните индивидуални потребности на всеки клиент. Служа си с похватите на екзистенциалната психология и на психоанализата.
Провеждам ежеседмична супервизия с колегите си с цел подобряване на качеството на консултантската ми практика, както и ежемесечни интервизии. Също така, благодарение на лична терапия усъвършенствах познанията си относно динамиката на отношенията клиент-психолог и факторите, способстващи успешно изграждане на пространство на доверие и разбиране.
Вярвам, че всеки човек разполага с нужните отговори за изясняването на причината за своето объркване. Аз няма да мога да реша проблемите Ви вместо Вас - но Ви обещавам безрезервна подкрепа и напътствия по пътя към преоткриването на Вашата лична посока, хармония и щастие. Моята мисия е утвърждаването на Вашата самостоятелност и придобиването на смелост, необходими за преодоляване на трудностите и за проектирането на живот, изпълнен със смисъл и яснота.

 

Допълнителни квалификации:

>>  Балтиморски университет "Johns Hopkins", Мериленд (САЩ)   

"Psychological First Aid"

>>  Единбургски университет, Единбург (Ирландия)

"Know Thyself - The Value and Limits of Self-Knowledge: The Unconscious"

 


Освен на български, предлагам консултации и на английски, френски и руски език.

Психолог Клиничен
Партньорски взаимоотношения Бърнаут Напрегнатост, стрес Безпокойство и тревожност Панически атаки Екзистенциална криза Хипохондрия Фобия Кризисна интервенция Депресия Зависимост Посттравматичен стрес Детско-юношески Лгбт Проблеми със съня

Образование

Université Toulouse 2 Jean Jaurès / Тулузски университет, Тулуза (Франция)

Бакалавър Психология

2016-09-15 - 2019-05-15

Санкт-Петербургский государственный университет / Санкт Петербургски държавен университет, Санкт Петербург (Русия)

Магистър Психология на Личността

2020-09-07 - 2022-06-08

Сертификати

Статии от Ивана Добрикова

Няма налични видими статии